Step Factor. Tvoj korak. Tvoj faktor.

Kupaonica u Industrijskom dizajnu

Tvoja nova moderna kupaonica u industrijskom dizajnu sa samostojećom kadom i tuš kabinom u ravnini poda može ovako izgledati. Kupaonica u Industrijskom dizajnu. Trendovi, slike i najnoviji savjeti za 2018.

©PlusONE/www.shutterstock.com #239

Kupaonica u Industrijskom dizajnu. Tvoja nova moderna kupaonica u industrijskom dizajnu sa samostojećom kadom i tuš kabinom u ravnini poda može ovako izgledati.

Prostrana i moderna kupaonica u totalno zanimljivom dizajnu, tzv. industrijskom dizajnu ili stilu koji se odlikuje sivom bojom zidova i podova u kombinaciji sa crnim metalom, u ovom slučaju sa kadom koja je samostojeća, te tuš kabinom u ravnini poda. Genijalna i jedinstvena u svakom pogledu.

{if segment_3 == 'hvala'}

Hvala ti na komentaru.

Drago nam je si podjelila svoje mišljenje.

{if segment_3 == 'hvala-prijava'}

Sve je u redu!

Sada si prijavljena i možeš komentirati. Klikni ovdje i komentiraj.

Trenutno nemamo komentara na ovaj članak. Klikni ovdje i dodaj komentar kao prva.

Trenutno nisi prijavljena. Ispod se možeš prijaviti. Ako još nisi član, registriraj se ovdje.

Članovi zajednice (1411 članova): zorlovic, ana.pavi, melanija, ivana.ma, Sanela M, ivanahor, mahorak3, filippi., jasna772, Mirnel L, amradose, dora.mit, damirmar, martinak, ddezelic, rogalo_g, Ana Mar, bdmajdak, mgregic8, marinela, Nataša , mariecro, matea.dr, ivan.luk, Brigita ,
Step Factor

Step Factor

Sve ono što si oduvijek željela!

Sve ono što si ikada vidjela i sve ono što ti je ikada prošlo kroz uho. Svako tvoje sjećanje i sve ono o čemu si ikada sanjala. Svi tvoji snovi koje si ikada imala i koje još uvijek imaš te mjesta koja si ikada posjetila i gdje se najljepše osjećaš. Sve tvoje uspomene na ljude i događaje, tvoje lude i nezaboravne priče. Svaka tvoja misao koju si ikada imala i svaki plan koji se nalazi skriven duboko u tebi. Sve tvoje ljubavi. Tvoje bivše, sadašnje i buduće veze. Sve tvoje plišane igračke s kojima si se mazila kada si bila mala i one u kojima sada tražiš utjehu kada ti je teško. Svaka osoba koja je tu za tebe, da podijeli s tobom tvoj uspjeh i sreću. Svi zvukovi koje si ikada čula i slike koje si ikada vidjela. Sve tvoje trend frizure i lude boje za kosu koje si isprobala i svaki izraz lica na tvoju sliku u ogledalu. Svaki tvoj Make Up pokušaj u isprobavanju novih kozmetičkih proizvoda. Modne revije u odjeći mame i tate koje si ispred njih imale kako bi isprobala najnovije modne trendove. Tvoje posjete bolesnoj baki i tvoja spoznaja koliko je zdravlje važno. Tvoj ludi Party i tvoje prvo spavanje izvan svog kreveta kod prijateljice na trosjedu u dnevnom boravku. Sva tvoja beskrajno daleka putovanja i lutanja kada si bila izgubljenja. Sve ono što u svom srcu nosiš čini te jedinstvenom i neponovljivom. To je sve ono što si ti.

Step Factor želi te učiniti još snažnijom. Ti moraš napraviti korak. Donijeti odluku i napraviti jednostavno samo tvoj korak. Dali će tvoj korak biti uspješan ovisi o puno faktora. Jedan od faktora za tvoj bolji i ljepši korak kroz život daje ti Step Factor sa puno novih ideja, trikova, slika i informacija koji će sigurno ostaviti utjecaj na tebe. Tebe onakvu kakva jesi.

Jedna, neponovljiva, jedinstvena i najljepša.

by Alica