Step Factor. Tvoj korak. Tvoj faktor.

Vrtni naještaj za sve vremenske prilike

Vrtni namještaj od ratana ravnih linija, modernog dizajna sa ukrasnim jastucima za savršenu relaksaciju od svakodnevnog stresa je idealan. Vrtni naještaj za sve vremenske prilike. Trendovi, slike i najnoviji savjeti za 2018.

©Photographee.eu/www.shutterstock.com #293

Vrtni naještaj za sve vremenske prilike. Vrtni namještaj od ratana ravnih linija, modernog dizajna sa ukrasnim jastucima za savršenu relaksaciju od svakodnevnog stresa je idealan.

Vrtni namještaj nudi nam ne samo mogućnost opuštanja i relaksacije od svakodnevnog užurbanog tempa, zajedničkog druženja sa prijateljima i obitelji, grilanja i slavlja i ostalih fešti, nego i dizajnerski gledano puno različitih veličina, oblika, a prema tome i neograničenost kombinacija u dekoriranju kojima se naprosto možemo igrati i ovisno o raspoloženju ili godišnjem dobu upotpunjavati raznim deko elementima, jastucima ili dekicama, cvjetnim aranžmanima, lampionima ili sličnim ukrasima za terase. Inspiriraj se našim slikama, idejama i savjetima i pretvori svoj vrtni namještaj u svoju najdražu oazu mira.

©liatris/www.shutterstock.com #292

Minimalizam u bijelom. Vrtni namještaj za ugođaj koji brzo ne prolazi.

Trenutno nemamo komentara na ovaj članak. Klikni ovdje i dodaj komentar kao prva.

Trenutno nisi prijavljena. Ispod se možeš prijaviti. Ako još nisi član, registriraj se ovdje.

Članovi zajednice (1411 članova): ivana.po, perkovic, tearogic, Rayhan N, baresic., ester.de, sl.caren, renata.s, melita.g, spomenka, kjuricev, bucanmar, Anita Ma, Milena T, joja.cet, antoniaj, sanda.mi, nivesraj, marina.b, croaleks, bozena_1, Zilha Ba, nina_ant, ivanapuk, ivana.la,
Step Factor

Step Factor

Sve ono što si oduvijek željela!

Sve ono što si ikada vidjela i sve ono što ti je ikada prošlo kroz uho. Svako tvoje sjećanje i sve ono o čemu si ikada sanjala. Svi tvoji snovi koje si ikada imala i koje još uvijek imaš te mjesta koja si ikada posjetila i gdje se najljepše osjećaš. Sve tvoje uspomene na ljude i događaje, tvoje lude i nezaboravne priče. Svaka tvoja misao koju si ikada imala i svaki plan koji se nalazi skriven duboko u tebi. Sve tvoje ljubavi. Tvoje bivše, sadašnje i buduće veze. Sve tvoje plišane igračke s kojima si se mazila kada si bila mala i one u kojima sada tražiš utjehu kada ti je teško. Svaka osoba koja je tu za tebe, da podijeli s tobom tvoj uspjeh i sreću. Svi zvukovi koje si ikada čula i slike koje si ikada vidjela. Sve tvoje trend frizure i lude boje za kosu koje si isprobala i svaki izraz lica na tvoju sliku u ogledalu. Svaki tvoj Make Up pokušaj u isprobavanju novih kozmetičkih proizvoda. Modne revije u odjeći mame i tate koje si ispred njih imale kako bi isprobala najnovije modne trendove. Tvoje posjete bolesnoj baki i tvoja spoznaja koliko je zdravlje važno. Tvoj ludi Party i tvoje prvo spavanje izvan svog kreveta kod prijateljice na trosjedu u dnevnom boravku. Sva tvoja beskrajno daleka putovanja i lutanja kada si bila izgubljenja. Sve ono što u svom srcu nosiš čini te jedinstvenom i neponovljivom. To je sve ono što si ti.

Step Factor želi te učiniti još snažnijom. Ti moraš napraviti korak. Donijeti odluku i napraviti jednostavno samo tvoj korak. Dali će tvoj korak biti uspješan ovisi o puno faktora. Jedan od faktora za tvoj bolji i ljepši korak kroz život daje ti Step Factor sa puno novih ideja, trikova, slika i informacija koji će sigurno ostaviti utjecaj na tebe. Tebe onakvu kakva jesi.

Jedna, neponovljiva, jedinstvena i najljepša.

by Alica