Step Factor. Tvoj korak. Tvoj faktor.

Uredi dom

U našim idejama, trendovima, novostima, savjetima, slikama i primjerima uređenja doma potraži inspiraciju i uredi svoj dom najljepše što možeš. To što imaš svoj dom i svoje kod kuće čini te čovjekom. Ideje i inspiracije za uređenje doma, stana i kuće: Doznaj 10 najnovijih i najljepših trendova za namještaj u 2018.

©PlusONE/www.shutterstock.com #67

Želiš urediti stan ili kuću, sve je već spremno, ali nemaš ideju kako i od kuda početi. Ideje i inspiracije za uređenje doma, stana i kuće: Doznaj 10 najnovijih i najljepših trendova za namještaj.

Došlo je vrijeme za novi namještaj, sve je spremno, međutim ono što fali je ideja od kuda krenuti. U kojem smjeru napraviti nešto novo i drugačije, osvježiti poznati prostor ili pretvoriti ga naprosto u bajku vrijednu pokazivanja i divljenja. Najnovije trendove u dizajnu namještaja i interijera nudi ti Step Factor birajući upravo ono što trebaš, nudeći ideje koje možeš lako primjeniti u cjelokupnom interijeru kuće ili stana, ili naravno, u samo nekim detaljima. Prepusti se uživanju i naravno, sakupljanju ideja.

Uradi sam. Umjetnost tvog dobrog osjećaja nalazi se u ostvarenju onoga što želiš napraviti. Zato napravi korak, uzmi stvari u svoje ruke i napravi sama kod kuće sve što možeš. Pronađi nove ideje, savjete i upute te uradi sve sama.
©united photo studio/www.shutterstock.com #222

Kombinacija toplih boja drveta na stolu za jedenje s tamnim metalnim deko elementima je top trend. Ideje i inspiracije za uređenje doma, stana i kuće: Doznaj 10 najnovijih i najljepših trendova za namještaj.

Najljepše kuće. Tko želi pronaći svoju sreću mora pronaći i put do svoje kuće. Potraži najljepše ideje, trendove, slike i novosti koje možeš iskoristiti za uređenje svoje vlastite najljepše kuće.
©Photographee.eu/www.shutterstock.com #260

Siva boja zidova daje moderan izgled uređenom dnevnom boravku. Ravnotežu u prostorij daju mu topli tonovi jastučnica i namještaj izrađen od euro paleta. Ideje i inspiracije za uređenje doma, stana i kuće: Doznaj 10 najnovijih i najljepših trendova za namještaj.

Ideje za uređenje interijera: Pločice i podne obloge. Pločice kao vrlo važni detalji u prostoriji koji svojim posebnim dizajnom omogućuju u kojem će smjeru uređenje neke kuhinje ili kupaonice ići.
©Postolache-Design/www.shutterstock.com #290

Pločice kao vrlo važni detalji u prostoriji koji svojim posebnim dizajnom omogućuju u kojem će smjeru uređenje neke kuhinje ili kupaonice ići.

Ideje za uređenje interijera: Kamini i grijanje. Toplina i savršenstvo ugođaja spojeni u jedno, otvoreni kamini koji ne služe samo kao izvor topline već i kao apsolutni dizajnerski trend.
©PlusONE/www.shutterstock.com #288

Toplina i savršenstvo ugođaja spojeni u jedno, otvoreni kamini koji ne služe samo kao izvor topline već i kao apsolutni dizajnerski trend.

Interijeri i unutrašnje uređenje doma. Tvoja četri zida su samo tvoja četri zida. Pronađi ideje i inspiracije u slikama, trendovima i novostima te uredi svoja četri zida najljepše što možeš.
©holbox/www.shutterstock.com #224

Podrumi i prostorije za proslave uređene su od masivnog drveta što je bezvremenski lijepo. Ideje i inspiracije za uređenje doma, stana i kuće: Doznaj 10 najnovijih i najljepših trendova za namještaj.

Ideje i inspiracije za uređenje doma, stana i kuće: Doznaj 10 najnovijih i najljepših trendova za namještaj. Želiš urediti stan ili kuću, sve je već spremno, ali nemaš ideju kako i od kuda početi.
©PlusONE/www.shutterstock.com #67

Želiš urediti stan ili kuću, sve je već spremno, ali nemaš ideju kako i od kuda početi.

9 top ideja za tvoj novi dnevni boravak. Jedna interesantna ideja za tvoj novi moderni dnevni boravak, kauč, dvosjed u žutoj boji koji sjaji poput sunca. Sivi zidovi u optici betona i moderna dekoracija na zidovima u obliku polica. Slike i noviteti u dekoriranju tvog modernog dnevnog boravk
©Koksharov Dmitry/www.shutterstock.com #229

Jedna interesantna ideja za tvoj novi moderni dnevni boravak, kauč, dvosjed u žutoj boji koji sjaji poput sunca. Sivi zidovi u optici betona i moderna dekoracija na zidovima u obliku polica. Slike i noviteti u dekoriranju tvog modernog dnevnog boravk

©Enrika Samulionyte/www.shutterstock.com #226

Potpuno bijeli prostor i sa blagim pastelnim bojama djeluju vrlo otmijeno i skupocijeno. Ideje i inspiracije za uređenje doma, stana i kuće: Doznaj 10 najnovijih i najljepših trendova za namještaj.

Ideja za uređenje male kuhinje: Moderna kuhinja u američkom stilu. Moderna, mala, bijela kuhinja za male prostore u američkom stilu nudi sve što trebaš na jednom mjestu. Za lijepa obiteljska druženja, elegantna i profinjenog dizajna.
©Photographee.eu/www.shutterstock.com #238

Moderna, mala, bijela kuhinja za male prostore u američkom stilu nudi sve što trebaš na jednom mjestu. Za lijepa obiteljska druženja, elegantna i profinjenog dizajna.

©Photographee.eu /www.shutterstock.com #227

Dizajn zidova u imitaciji betona izgleda prekrasno. Ravnotežu mu daju dvije različite fotolje kakve ponekad možeš jeftino i rabljene pronaći. Ideje i inspiracije za uređenje doma, stana i kuće: Doznaj 10 najnovijih i najljepših trendova za namještaj.

Moderna blagavaonica u tonovima zelene boje . Moderna blagavaonica pokazuje eleganciju i jednostavnost u tonovima zelene boje. Dizajn čistih linija za ugodne trenutke.
©Philipp Shuruev/www.shutterstock.com #240

Moderna blagavaonica pokazuje eleganciju i jednostavnost u tonovima zelene boje. Dizajn čistih linija za ugodne trenutke.

©Alex Gorins/www.shutterstock.com #228

LED rasvjeta i neograničene mogućnosti primjene u kupaonicama svakako su najveći trend u njenom uređenju. Ideje i inspiracije za uređenje doma, stana i kuće: Doznaj 10 najnovijih i najljepših trendova za namještaj.

Kupaonica u Industrijskom dizajnu. Tvoja nova moderna kupaonica u industrijskom dizajnu sa samostojećom kadom i tuš kabinom u ravnini poda može ovako izgledati.
©PlusONE/www.shutterstock.com #239

Tvoja nova moderna kupaonica u industrijskom dizajnu sa samostojećom kadom i tuš kabinom u ravnini poda može ovako izgledati.

©Photographee.eu/www.shutterstock.com #244

Pastelne i retro boje kao novi trend u dizajnu namještaja. Prekrasna sjedeća garnitura u indigo i golublje plavoj boji sa stolom ili klupicom u istoj boji. Ova boja je naprosto must heave. Ideje i inspiracije za uređenje doma, stana i kuće: Doznaj 10 najnovijih i najljepših trendova za namještaj.

Ideje za uređenje spavaće sobe. Luksuzno uređena spavaća soba u jednom tonu, viska elegancija i profinjeni stil koji oduševljava. Jedna od ideja kako svoju spavaću sobu preurediti u luksuznu.
©Richman21/www.shutterstock.com #241

Luksuzno uređena spavaća soba u jednom tonu, viska elegancija i profinjeni stil koji oduševljava. Jedna od ideja kako svoju spavaću sobu preurediti u luksuznu.

©Photographee.eu/www.shutterstock.com #245

Vintaž namještaj pastelnih boja je nježni svijet za sebe. Spavaćoj sobi možeš dati moderan izgled uređenjem bojama. Pastelne boje mogu biti dobra alternativa za još uvijek moderne hladne i ravne linija. Ideje i inspiracije za uređenje doma, stana i kuće: Doznaj 10 najnovijih i najljepših trendova za namještaj.

Ideje za uređenje dječje sobe. Dječja soba kao mjesto odrastanja, igre i učenja omogućuje tvom djetetu najljepše snove i mentalni razvoj.
©Koksharov Dmitry/www.shutterstock.com #242

Dječja soba kao mjesto odrastanja, igre i učenja omogućuje tvom djetetu najljepše snove i mentalni razvoj.

©Photographee.eu/www.shutterstock.com #246

Svaka od nas obožava cipele i treba puno mjesta i ormara kako bi sve uredno izgledalo. Tirkizno presvučena fotelja ljuljačka daje bijeloj ženskoj prostoriji za presvlačenje i prohodnom bijelom ormaru za cipele morski osjećaj. Ideje i inspiracije za uređenje doma, stana i kuće: Doznaj 10 najnovijih i najljepših trendova za namještaj.

Ideje za tvoj novi hodnik sa stepeništem. Ovakvim staklenim stepenicama sigurno bi svatko želio proći kroz tvoj hodnik i doći ti u posjet.

Ovakvim staklenim stepenicama sigurno bi svatko želio proći kroz tvoj hodnik i doći ti u posjet.

©DotExe/www.shutterstock.com #247

Izaberi drveni namještaj u retro stilu u kombinaciji sa crnim metalnim deko elementima te nude boje za uređenje trend radnog mjesta. Ideje i inspiracije za uređenje doma, stana i kuće: Doznaj 10 najnovijih i najljepših trendova za namještaj.

Ideje za uređenje interijera: Stepenice iz snova. Ovakve stepenice su savršeni primjer modernog, suvremenog dizajna u kojem pratiš trendove i osjećaš se samouvjereno.
©Rade Kovac/www.shutterstock.com #268

Ovakve stepenice su savršeni primjer modernog, suvremenog dizajna u kojem pratiš trendove i osjećaš se samouvjereno.

©DotExe/www.shutterstock.com #248

Orijentalne navlake za jastuke i jastučnice toplih i šarenih boja i mustri. Bakina stara sjedalica iz dnevnog boravka ponovno je u modi. Jedino joj moraš dati novu odjeću. Ideje i inspiracije za uređenje doma, stana i kuće: Doznaj 10 najnovijih i najljepših trendova za namještaj.

Ideje za uređenje interijera: Kamini i grijanje. Toplina i savršenstvo ugođaja spojeni u jedno, otvoreni kamini koji ne služe samo kao izvor topline već i kao apsolutni dizajnerski trend.
©PlusONE/www.shutterstock.com #288

Toplina i savršenstvo ugođaja spojeni u jedno, otvoreni kamini koji ne služe samo kao izvor topline već i kao apsolutni dizajnerski trend.

©Sarochalue/www.shutterstock.com #249

Radni kutak u manjim stanovima možeš integrirati u sam prozor. Još kada je to u trend pastelno zelenim bojama. Ideje i inspiracije za uređenje doma, stana i kuće: Doznaj 10 najnovijih i najljepših trendova za namještaj.

Ideje za uređenje interijera: Pločice i podne obloge. Pločice kao vrlo važni detalji u prostoriji koji svojim posebnim dizajnom omogućuju u kojem će smjeru uređenje neke kuhinje ili kupaonice ići.
©Postolache-Design/www.shutterstock.com #290

Pločice kao vrlo važni detalji u prostoriji koji svojim posebnim dizajnom omogućuju u kojem će smjeru uređenje neke kuhinje ili kupaonice ići.

©Dima Gavrilov/www.shutterstock.com #250

Znaš li u kojoj prostoriji u stanu provodiš najviše vremena?. Noćni ormarić i presvlake za pokrivače i jastučnice u pastelno plavim tonovima su trend. Ideje i inspiracije za uređenje doma, stana i kuće: Doznaj 10 najnovijih i najljepših trendova za namještaj.

Ideje: Cvijeće, biljke i uređenje okoliša. Cvijeće kao divan ukras koji naprosto obažavamo, uspijeva samo uz malo ljubavi, posvetimo mu više pažnje i uzvratiti će dvostruko.
©danm12 /www.shutterstock.com #302

Cvijeće kao divan ukras koji naprosto obažavamo, uspijeva samo uz malo ljubavi, posvetimo mu više pažnje i uzvratiti će dvostruko.

Ideje za uređenje: Bazeni za užitak. Luksuzna kuća sa velikom terasom, bazenom i prekrasnim pogledom na more.
©Eak021 /www.shutterstock.com #301

Luksuzna kuća sa velikom terasom, bazenom i prekrasnim pogledom na more.

Eksterijeri i vanjsko uređenje doma. Ukusno i lijepo, nadasve moderno, urediti eksterijer odnosno okućnicu, prilaz ili ulaz u tvoj dom, ogroman je posao koji iziskuje jako puno iskustva. Potraži u našim savjetima neke od najljepših ideja, savjeta i slika kako urediti tvoju okućnicu ili eksterijer i ostaviti sve susjede ili slučajne prolaznike apsolutno bez riječi.
Vrtni naještaj za sve vremenske prilike. Vrtni namještaj od ratana ravnih linija, modernog dizajna sa ukrasnim jastucima za savršenu relaksaciju od svakodnevnog stresa je idealan.
©Photographee.eu/www.shutterstock.com #293

Vrtni namještaj od ratana ravnih linija, modernog dizajna sa ukrasnim jastucima za savršenu relaksaciju od svakodnevnog stresa je idealan.

Sreća leži na stolu. Crvena boja presvlaka od sjedalica na kuhinjski stolicama brine se za živost u blagavaonice dok sama boja stola za jedenje i stolica galica plavoj boji uređuje mirnoću i trend cijele prostorije. Ideje i inspiracije za uređenje doma, stana i kuće: Doznaj 10 najnovijih i najljepših trendova za namještaj.

Balkoni i terase . Na lijepo uređenom balkonu svatko bi želio provoditi povremeno malo vremena, ali kako znati na koji način točno svoj balkon urediti.
©Patrizia Tilly/www.shutterstock.com #294

Na lijepo uređenom balkonu svatko bi želio provoditi povremeno malo vremena, ali kako znati na koji način točno svoj balkon urediti.

©Photographee.eu/www.shutterstock.com #253

Jednostavno bezvremenski trend u uređenju jedne mladenačke sobe sa zidovima u nježnim pastelnim bojama i starinska fotelja. Ideje i inspiracije za uređenje doma, stana i kuće: Doznaj 10 najnovijih i najljepših trendova za namještaj.

Fasada po tvojoj mjeri. Moderna i kvalitetna fasada na kući nije samo optički važna, nego donosi i dodatnu toplinu, izolaciju i ljubomorni pogled susjeda.
©EPSTOCK/www.shutterstock.com #296

Moderna i kvalitetna fasada na kući nije samo optički važna, nego donosi i dodatnu toplinu, izolaciju i ljubomorni pogled susjeda.

©2M media/www.shutterstock.com #254

Kombinacija retro fotolje sa presvlakom u zebra uzorku, samostojeća lampa te zidovi u zeleno-plavoj boji djelovali bi hladno bez prekrasnog drvenog parketa. Ideje i inspiracije za uređenje doma, stana i kuće: Doznaj 10 najnovijih i najljepših trendova za namještaj.

Ideje: Garaža kakvu sanjaš. Velika i prostrana garaža sa automatskim garažnim vratima u američkom stilu.
©Alita Xander /www.shutterstock.com #298

Velika i prostrana garaža sa automatskim garažnim vratima u američkom stilu.

©Africa Studio/www.shutterstock.com #255

Pastelne boje mogu biti eyecatcher i u malim djelovima svakog stana kao npr. trend uređenom kutku za čitanje sa prekrasnom foteljom. Ideje i inspiracije za uređenje doma, stana i kuće: Doznaj 10 najnovijih i najljepših trendova za namještaj.

Ideje za uređenje: Dvorište s bazenom. Dvorište s prekrasnim travnjakom i bazenom.
©alexandre zveiger/www.shutterstock.com #299

Dvorište s prekrasnim travnjakom i bazenom.

Ideje za uređenje: Ograde sa stilom. Lijepa drvena ograda koja štiti od pogleda prolaznika i daje osjećaj topline drveta.
©romakoma/www.shutterstock.com #300

Lijepa drvena ograda koja štiti od pogleda prolaznika i daje osjećaj topline drveta.

©adpePhoto/www.shutterstock.com #257

Jasne linije novog dizajna moderne kupaonice. Jedna daska i umivaonik uz nekoliko detalja jedini je namještaj minimalistički uređene kupaonice. Ideje i inspiracije za uređenje doma, stana i kuće: Doznaj 10 najnovijih i najljepših trendova za namještaj.

Ideje za uređenje: Bazeni za užitak. Luksuzna kuća sa velikom terasom, bazenom i prekrasnim pogledom na more.
©Eak021 /www.shutterstock.com #301

Luksuzna kuća sa velikom terasom, bazenom i prekrasnim pogledom na more.

©united photo studio/www.shutterstock.com #258

Svaka kuhinja i njeno uređenje imaju nešto vrlo senzibilno u sebi. Samo nekoliko malih detalja mogu upotpuniti njeno uređenje. Ideje i inspiracije za uređenje doma, stana i kuće: Doznaj 10 najnovijih i najljepših trendova za namještaj.

Ideje: Cvijeće, biljke i uređenje okoliša. Cvijeće kao divan ukras koji naprosto obažavamo, uspijeva samo uz malo ljubavi, posvetimo mu više pažnje i uzvratiti će dvostruko.
©danm12 /www.shutterstock.com #302

Cvijeće kao divan ukras koji naprosto obažavamo, uspijeva samo uz malo ljubavi, posvetimo mu više pažnje i uzvratiti će dvostruko.

©J.Croese/www.shutterstock.com #259

Novi trend u uređenju kupaonica je namještaj od drveta i to starog drveta. Police u kupaonici možeš npr. izraditi od starih željezničkih pragova i kombinirati sa samostojećom kadom. Ideje i inspiracije za uređenje doma, stana i kuće: Doznaj 10 najnovijih i najljepših trendova za namještaj.

Uredi dom. U našim idejama, trendovima, novostima, savjetima, slikama i primjerima uređenja doma potraži inspiraciju i uredi svoj dom najljepše što možeš. To što imaš svoj dom i svoje kod kuće čini te čovjekom.
Uradi sam. Umjetnost tvog dobrog osjećaja nalazi se u ostvarenju onoga što želiš napraviti. Zato napravi korak, uzmi stvari u svoje ruke i napravi sama kod kuće sve što možeš. Pronađi nove ideje, savjete i upute te uradi sve sama. Umjetnost lijepog stanovanja i života pronaći ćeš ako napraviš korak i pronađeš faktore koji ti mogu pomoći u iznalaženju rješenja za uljepšavanje tvog doma. Tvoj korak. Tvoj faktor. Step Factor. Potpuno besplatno.
Najljepše kuće. Tko želi pronaći svoju sreću mora pronaći i put do svoje kuće. Potraži najljepše ideje, trendove, slike i novosti koje možeš iskoristiti za uređenje svoje vlastite najljepše kuće.
Interijeri i unutrašnje uređenje doma. Tvoja četri zida su samo tvoja četri zida. Pronađi ideje i inspiracije u slikama, trendovima i novostima te uredi svoja četri zida najljepše što možeš. Potraži također i dobro promišljene ideje za unutrašnje uređenje tvog doma za sobe i prostore koji moraju biti uređeni po mjeri.
Namještaj. Svaki komad namještaja koji imaš kod kuće mora biti vrijedan tvoje ljubavi. Namještaj mora biti ne samo lijep, nego i praktičan u svakodnevnoj upotrebi te ti mora davati slikovite ideje, inspiracije i riješenja svojim funkcijama.
Kuhinje. Kuhinja je centralno mjesto svakog doma. Uredi kuhinju, od kuhinjskih elemenata i namještaja, ormarića, vitrina i kuhinjskih ormara, radne ploče i pločica, visećih elemenata, svih kuhinjskih elektro aparata i pomagala, kuhinjskog stola i stolica, boja i ukrasa baš onako kako se tebi sviđa. Kuhinja će isto tako uvijek i biti centralno mjesto svakog doma. Kako mjesto svakodnevnog kuhanja i pripreme hrane tako i posebno mjesto za svaku ženu u kojem je ispekla svoje prve kolače i skuhala svoje prvo jelo. Kuhinja je centralno mjesto svake kuće zato što se za kuhinjskim stolom donose odluke koje vrijede cjelog života, raspravlja o svim mogućim temama, prepire se i svađa, plače i odgaja, veseli uspjesima i smije. Zato je kuhinja i njezino uređenje za svaku ženu od izuzetnog značaja te se žena mora u svojoj kuhinji osjećati slobodno i svoje. Bez obzira na svu moguću pomoć koju možeš od njih dobiti, poklone, novac i lijepe riječi, tvoja sestra, kuma, prijateljica, baka, mama i svekrva nemaju o tvojoj kuhinji i njenom uređenju pravo baš ništa za reći. To je tvoja kuhinja i o njenom uređenju odlučuješ samo ti. Imaj uvijek sliku svoje željene kuhinje u glavi, a ideju kako bi ta slika mogla izgledati možeš potražiti između mnogo primjera, noviteta, savjeta, fotografija i najnovijih trendova na stepfactor.hr. Zato potraži nove ideje i uredi svoju kuhinju najbolje što možeš. S odlukom o uređenje svoje kuhinje morati ćeš se svaki dan suočavati. I to vrlo intenzivno jer ćeš u kuhnji provesti veliki dio svoga slobodnog vremena. Zato uredi kuhinju upravo onako kako samo ti želiš. Jer to je tvoja kuhinja.
Blagavaonice. Blagavaonica koja svojim uređenjem poziva svoje ukućane i goste za stol i à la carte jelo i druženje te pruža ugodan ambijent je blagavaonica koja je dobro uređena. Izbor namještaja, boja, podova, i dekoracija uvelike će odrediti štimung u tvojoj blagavaonici. Naravno, ti kao domaćica si uvijek najvažniji čimbenik dobrog osjećaja kako tvojih gostiju tako i tvojih ukućana. S našim besplatnim savjetima, 3D nacrtima i slikama, modelima, fotografijama, primjerima i trendovima uvelike si možeš olakšati i pomoći u odluci o izboru uređenja tvoje blagavaonice.
Dnevni boravak. Dnevni boravak je tvoj cilj. Mjesto kojemu želiš doći kada završiš sa svim svojim obavezama. Mjesto gdje ćeš ležati, opustiti se i odmoriti. Uredi ga najljepše što možeš. Uređenju dnevnog boravka pristupi tako da to ne bude samo uređenje jedne sobe za gledanje TV-a s trosjedom u kutu, već kao nečemu u čemu ćeš provesti lijepe i opuštajuće trenutke svoga slobodnog vremena.
Kupaonice. Kupaonica je posebno mjesto svake žene. Uredi i ti svoju kupaonicu lijepo. Jer to je mjesto na kojem se njeguješ, šminkaš i uređuješ. Mjesto na kojem i ti postaješ lijepa. Zato je uredi najljepše što možeš.
Spavaće sobe. Kada spavaš nemaš ništa od toga što je tvoja spavaća soba lijepo uređena. Ali koliko ljepše u lijepo uređenoj spavaćoj sobi možeš zaspati? Uredi je lijepo i ugodno. Vratiti će ti se srećom i zadovoljstvom kroz lijepi san. San je jedinstvena sreća u kojoj možeš uživati tek kada ponovno otvoriš oči i probudiš se. A tada je već prošao. U spavaćoj sobi moraš se osjećati ugodno. Kako po noći tako isto i po danu. To je razlog zašto je moraš lijepo urediti. U izboru kreveta, madraca, namještaja za spavaću sobu, noćnih ormarića i ormara, pa sve do posteljine i ukrasa, besplatnu pomoć možeš potražiti u našim savjetima, slikama, fotografijama, 3D modelima i trendovima. Uredi svoju spavaću sobu da se lijepo i ugodno probudiš i učini je prostorom u kojem možeš i doručkovati, čitati ili gledati film. Uredi je u svoju oazu odmora.
Dječje sobe. Stanovati lijepo od rođenja i djetinjstva želja je koju svaki roditelj želi ostvariti za svoje dijete. Djeci i mladima potrebno je puno slobodnog prostora za kretanje i igru. Potraži zato nove ideje, slike, savjete, novitete i trendove kako bi sobu svoga djeteta mogla urediti upravo onako kako je za njegov razvoj najbolje. Kao samo njegovo sigurno mjesto. Kao dječju sobu, njegovo vlastito carstvo.
Hodnik. Hodnik kao mjesto prolaska, izlaska i ulaska iz tvog doma izuzetno je važno. Njegovo uređenje trebala bi osmisliti tako da to ne bude samo beživotan prostor, običan prolaz s ormarićem za cipele i vješalicom za jakne i kapute. Hodnik i njegovo uređenje je prva slika koju vidiš kada se vratiš kući i zadnja slika koju vidiš kada odlaziš u školu, fax, posao, izlazak ili daleki put. Kao žena nikako ne možeš živjeti sama i izolirana od drugih. Potrebni su ti ljudi, razgovori i druženje s njima. Upravo zato pogledaj naše slike, savjete, novitete za uređenje, modu, 3D nacrte i fotografije za uređenje hodnika te ga uredi najbolje što možeš. Tako će i početak svakog tvoga druženja, tvoja komunikacija i razmjena ideja započeti u jednom prekrasnom prostoru koji će i tebi uvijek iznova davati dobar osjećaj.
Stepenice. Lijepo je u svakom pogledu ići prema gore. Tako i lijepo uređenim stepenicama. Pogledaj neke od ideja kako bi tvoj put prema gore tvojim stepenicama mogao izgledati.
Kamini i grijanje. Ne vidimo je, ne jedemo i ne pijemo ali bez nje ne možemo živjeti. Ponekad je samo možemo mirisati. I to samo onda i ako dolazi iz kamina. To je toplina. Pogledaj novitete, slike, trendove i savjete kako možeš uštedjeti, lijepo urediti i zagrijati svoj dom.
Pločice i podne obloge. Pločice i podne obloge uvijek su ulaganje u svoj dom koje mu daju vrijednost više. Ti moderni ukrasi uz to što su vrlo praktični te nam olakšavaju svakodnevno čišćenje doma, isto mu tako daju i posebnu čar. Potraži u našim slikama, savjetima, novitetima i trendovima oblike, boje i mustre podnih obloga i pločica koje ćeš svakog dana rado čistiti i po njima rado hodati.
Eksterijeri i vanjsko uređenje doma. Ukusno i lijepo, nadasve moderno, urediti eksterijer odnosno okućnicu, prilaz ili ulaz u tvoj dom, ogroman je posao koji iziskuje jako puno iskustva. Potraži u našim savjetima neke od najljepših ideja, savjeta i slika kako urediti tvoju okućnicu ili eksterijer i ostaviti sve susjede ili slučajne prolaznike apsolutno bez riječi.
Vrtni namještaj. U lijepo uređenoj okućnici, terasi, balkonu ili dvorištu najljepše je uživati i provoditi slobodno vrijeme sa obitelji ili dragim prijateljima. Uz roštilj i finu čokoladnu tortu na vrtnom stolu, ugodno se smjestiti ispod suncobrana u vrtnoj garnituri gledajući najnovije slike iz fotoalbuma najbolje prijateljice, a sve to po sunčanom i lijepom vremenu. Tu sliku možemo svi jako dobro zamisliti. Pogledaj i ostale s nama. Ali nije uvijek sunčano i lijepo vrijeme. I dok smo mi ugodno smješteni u prekrasno uređenom i toplom domu naš vrtni namještaj mora nas na neki način čekati bez obzira na vremenske prilike. Jedino što meže čekati je vjerno se nadajući ponovno lijepom vremenu. Iz toga razloga pogledaj naše slike, savjete i ideje kako izabrati kvalitetan vrtni namještaj koji će odoljeti svim vremenskim prilikama i kako pravilnom njegom i zaštitom produžiti njegov vijek trajanja.
Balkoni i terase. Imati veliku terasu ili prostrani balkon poklon je za svakoga. Jednim korakom iz unutrašnjosti doma izaći na svježi zrak balkona ili terase te moći osjetiti tople zrake sunca ili popiti prvu jutarnju kavicu nakon buđenja, osjetiti lagani vjetrić te čuti cvrkut ptica divan je osjećaj. Uredi zato svoju terasu ili balkon pomoću naših besplatnih savjeta, slika, ideja i naravno najnovijih trendova.
Fasade. Kao što sama riječ kaže, fasada kao prednja strana kuće nešto je što naročito upada u oči. Kako izbliza gledajući tako i izdaleka. Pogledaj zato naše savjete, slike, ideje, primjere i trendove fasada jer fasada je nešto što svakoga dana ne možeš samo tako promijeniti.
Garaže. Garaže kao pomoćne prostorije koje služe za spremanje automobila, bicikala, motora i ostalih vrijednih stvari koje ne koristimo često, ali posjedujemo, potrebno je funkcionalno urediti i posvetiti pažnje toj prostoriji. Ako nam financijske mogućnosti to dopuštaju u svakom slučaju pristupit ćemo realizaciji uređenja opuštenije i kreativnije. Međutim za većinu nas to nije moguće. Stoga pogledaj naše inspirativne slike, savjete, trendove i novitete kod uređenja garaža te uredi svoju garažu najbolje što možeš.
Dvorište. Dvorište nema svatko i može biti jako dragocijeno. Mnogi su sretni ako imaju i nekoliko kvadrata balkona. Za one koji imaju svoje dvorište, balkon ili lijepu veliku terasu pripremili smo puno savjeta o uređenju, novosti u dizajnu i trendove što se uređenja dvorišta tiče.
Ograde. Ograde nam daju ne samo zaštitu u fizičkom smislu i puno značenje riječi to je moje, nego i pripadaju dijelu komocije i privatne sfere koju nerijetko svi trebamo. Uz to, kroz svoju ogradu i svoja ulazna vrata ulaziti ćeš svaki dan u svoj dom bilo pješice kroz mala vrata, bilo autom ravno u dvorište kroz velika dvorišna vrata. Pogledaj neke od naših primjera ograda, novosti o kliznim vratima te savjete o oblicima, bojama i naravno kvaliteti i izboru materijala koje bi najbolje pasale uz tvoju fasadu i okućnicu, kuću, vikend kuću ili nekretninu koju posjeduješ.
Bazeni. Bazeni ne smiju biti više predmet čežnji. Postoji puno novih mogućnosti brze i jeftine izgradnje, izrade ili ugradnje bazena na kojima se možeš lijepo osvježiti zajedno sa svojim najmilijima, dobro se zabaviti slikajući vratolomije sa svojih ludih partija na bazenu ili se pak sama opustiti i bezbrižno uživati u suncu i vodi. Potraži u našim savjetima, trendovima i novostima, što se uređenja interijera tiče, mogućnosti koje bi i tebi mogle odgovarati.
Cvijeće, biljke i uređenje okoliša. Cvijeće i biljke u uređenju okoliša nešto je što bi trebalo doći na kraju svakog uređenja nekog prostora. Kao šlag na tortu koji upotpunjuje izgled svake lijepo uređene kuće ili nekog određenog komada zemljišta. Potraži u savjetima i novitetima mogućnosti i vrste biljaka koje će tvojoj kući dati potrebno zelenilo i raznolikost boja ovisno o tvom ukusu i podneblju u kojem živiš.
Članovi zajednice (1411 članova): ivanab13, marinka., vukasovi, sanja.pr, dbacic83, dora.mit, the.best, marija.s, Vedrana., Zileta@g, ivmaric@, marko.pr, balicha@, mavrica2, trimgraf, marija_z, martinas, dani.fel, nikolina, marinafr, marina.b, ninic.mi, Marijana, anarudel, tina-mar,
Step Factor

Step Factor

Sve ono što si oduvijek željela!

Sve ono što si ikada vidjela i sve ono što ti je ikada prošlo kroz uho. Svako tvoje sjećanje i sve ono o čemu si ikada sanjala. Svi tvoji snovi koje si ikada imala i koje još uvijek imaš te mjesta koja si ikada posjetila i gdje se najljepše osjećaš. Sve tvoje uspomene na ljude i događaje, tvoje lude i nezaboravne priče. Svaka tvoja misao koju si ikada imala i svaki plan koji se nalazi skriven duboko u tebi. Sve tvoje ljubavi. Tvoje bivše, sadašnje i buduće veze. Sve tvoje plišane igračke s kojima si se mazila kada si bila mala i one u kojima sada tražiš utjehu kada ti je teško. Svaka osoba koja je tu za tebe, da podijeli s tobom tvoj uspjeh i sreću. Svi zvukovi koje si ikada čula i slike koje si ikada vidjela. Sve tvoje trend frizure i lude boje za kosu koje si isprobala i svaki izraz lica na tvoju sliku u ogledalu. Svaki tvoj Make Up pokušaj u isprobavanju novih kozmetičkih proizvoda. Modne revije u odjeći mame i tate koje si ispred njih imale kako bi isprobala najnovije modne trendove. Tvoje posjete bolesnoj baki i tvoja spoznaja koliko je zdravlje važno. Tvoj ludi Party i tvoje prvo spavanje izvan svog kreveta kod prijateljice na trosjedu u dnevnom boravku. Sva tvoja beskrajno daleka putovanja i lutanja kada si bila izgubljenja. Sve ono što u svom srcu nosiš čini te jedinstvenom i neponovljivom. To je sve ono što si ti.

Step Factor želi te učiniti još snažnijom. Ti moraš napraviti korak. Donijeti odluku i napraviti jednostavno samo tvoj korak. Dali će tvoj korak biti uspješan ovisi o puno faktora. Jedan od faktora za tvoj bolji i ljepši korak kroz život daje ti Step Factor sa puno novih ideja, trikova, slika i informacija koji će sigurno ostaviti utjecaj na tebe. Tebe onakvu kakva jesi.

Jedna, neponovljiva, jedinstvena i najljepša.

by Alica