Step Factor. Tvoj korak. Tvoj faktor.

Registracija u stepfactor.hr Zajednicu

Registriraj se i postani član stepfactor.hr Zajednice. Kao član moći ćeš razmijenjivati svoja iskustva, komentirati i još puno toga.

Već imaš korisnički račun? Prijavi se ovdje.

*
Članovi zajednice (1411 članova): Milena T, valentin, kata.sur, jopa.ft@, ljubica., Branko M, zeljka16, titka06@, juma5815, Stipoluk, patrizia, anita.za, paula.vu, Memo-ajs, Vesna Si, ivana.l, bigollin, rzmajic@, doriskur, ema.mand, martiNY_, kstjepic, Ljiljana, dbacic83, matea.br,
Step Factor

Step Factor

Sve ono što si oduvijek željela!

Sve ono što si ikada vidjela i sve ono što ti je ikada prošlo kroz uho. Svako tvoje sjećanje i sve ono o čemu si ikada sanjala. Svi tvoji snovi koje si ikada imala i koje još uvijek imaš te mjesta koja si ikada posjetila i gdje se najljepše osjećaš. Sve tvoje uspomene na ljude i događaje, tvoje lude i nezaboravne priče. Svaka tvoja misao koju si ikada imala i svaki plan koji se nalazi skriven duboko u tebi. Sve tvoje ljubavi. Tvoje bivše, sadašnje i buduće veze. Sve tvoje plišane igračke s kojima si se mazila kada si bila mala i one u kojima sada tražiš utjehu kada ti je teško. Svaka osoba koja je tu za tebe, da podijeli s tobom tvoj uspjeh i sreću. Svi zvukovi koje si ikada čula i slike koje si ikada vidjela. Sve tvoje trend frizure i lude boje za kosu koje si isprobala i svaki izraz lica na tvoju sliku u ogledalu. Svaki tvoj Make Up pokušaj u isprobavanju novih kozmetičkih proizvoda. Modne revije u odjeći mame i tate koje si ispred njih imale kako bi isprobala najnovije modne trendove. Tvoje posjete bolesnoj baki i tvoja spoznaja koliko je zdravlje važno. Tvoj ludi Party i tvoje prvo spavanje izvan svog kreveta kod prijateljice na trosjedu u dnevnom boravku. Sva tvoja beskrajno daleka putovanja i lutanja kada si bila izgubljenja. Sve ono što u svom srcu nosiš čini te jedinstvenom i neponovljivom. To je sve ono što si ti.

Step Factor želi te učiniti još snažnijom. Ti moraš napraviti korak. Donijeti odluku i napraviti jednostavno samo tvoj korak. Dali će tvoj korak biti uspješan ovisi o puno faktora. Jedan od faktora za tvoj bolji i ljepši korak kroz život daje ti Step Factor sa puno novih ideja, trikova, slika i informacija koji će sigurno ostaviti utjecaj na tebe. Tebe onakvu kakva jesi.

Jedna, neponovljiva, jedinstvena i najljepša.

by Alica

Uvjeti korištenja

Svakim daljnjim korištenjem internet portala stepfactor.hr nakon upoznavanja s ovim uvjetima, smatra se da su korisnici suglasni s ovdje iznesenim te pristaju na korištenje internet portala i usluga koje on pruža, a sukladno tim Uvjetima. Korisnik je odgovoran za zaštitu povjerljivosti lozinki koje se pojavljuju i kreiraju pri korištenju usluga koje pruža stepfactor.hr.

Ukoliko navedeno ne prihvaćate ili se ne slažete s istim, molimo ne koristite ovaj internet portal i usluge koje on pruža.

Korisnik ili krajnji korisnik je svaka osoba koja na bilo koji način posredno ili neposredno koristi ili je koristila usluge stepfactor.hr. stepfactor.hr zadržava pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ili ukinuti bilo koji dio svog poslovanja, uključujući i bez ograničenja, vrijeme dostupnosti, sadržaj, kao i opremu potrebnu za pristup ili korištenje ovih internet stranica.

stepfactor.hr može prestati slati informacije, može promijeniti ili ukinuti bilo koji način prijenosa podataka, te može promijeniti brzine prijenosa podataka, kao i bilo koje druge karakteristike. stepfactor.hr zadržava pravo u svakom trenutku, i bez prethodne obavijesti, ukoliko to smatra potrebnim i nužnim, ukinuti ili izmijeniti bilo koji od ovdje navedenih Uvjeta korištenja internet portala. Stoga stepfactor.hr savjetuje korisnicima da periodično ponovno pročitaju informacije sadržane u uvjetima korištenja i izjavi o povjerljivosti podataka, a kako bi bili informirani o eventualnim promjenama.

Ako dođe do promjene Uvjeta korištenja, a korisnik nastavi koristiti stepfactor.hr, smatra se da prihvaća nove Uvjete korištenja. Svaka eventualna izmjena ili brisanje Uvjeta korištenja važeća je prema trećima odmah po objavi na internetskim stranicama stepfactor.hr. Svako korištenje, osim upoznavanja s izmjenama uvjeta, predmetnog internet portala od strane krajnjeg korisnika nakon takve promjene podrazumijevat će se kao prihvaćanje tih promjena.

Autorska prava

Kompletan sadržaj koji se nalazi na ovom internet portalu vlasništvo su stepfactor.hr te su kao takvi zaštićeni zakonom ili se koriste sukladno odobrenju nositelja autorskih prava te nositelja prava na žigovima, slikama i / ili dizajnu, kao i sukladno drugim potrebnim odobrenjima. stepfactor.hr je također nositelj autorskih prava na kompletnom vizualnom sadržaju internet portala stepfactor.hr nužnom za ispravno i nesmetano funkcioniranje.

Zabranjeno je bilo kakvo umnožavanje, distribuiranje, kopiranje i/ili objavljivanje sadržaja internet portala stepfactor.hr bez prethodnog pismenog odobrenja vlasnika.

Svako kršenje ove zabrane može imati za posljedicu povredu autorskih prava ili kakvog drugog prava, stoga može proizvesti neželjene učinke kao što su pokretanje raznih vrsta sudskih postupaka, a osobito može dovesti do kaznenog progona.

Korisnik može s ovog internet portala preuzimati, ispisivati ili spremati materijale zaštićene autorskim pravom samo i isključivo u svrhu svoje vlastite i osobne upotrebe.

Sadržaj portala

Sadržaj portala stepfactor.hr korisnici koriste isključivo na vlastitu odgovornost. stepfactor.hr nije odgovoran za posljedice koje eventualno mogu nastati upotrebom ovog internet portala, kao ni za točnost, porijeklo, kvalitetu, pouzdanost ili sadržaj bilo koje informacije, usluge ili robe dane preko ovih internet stranica, kao ni za sadržaj postavljen od strane korisnika, trećih osoba ili neovlaštenih korisnika.

Korisnicima nije dozvoljeno putem ovih internet stranica objavljivati, prenositi ili učiniti dostupnima na bilo koji drugi način materijale čijim sadržajem se na bilo koji način krše prava ili diskreditiraju drugi.

Komentari objavljeni na portalu stepfactor.hr ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora također nisu nužno ni stavovi redakcije, a stepfactor.hr nije odgovoran za neprikladno ili protuzakonito ponašanje drugih korisnika ili trećih strana, kao ni za sadržaj koji razmjenjuju korisnici tako da ne snosi odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uvjeta korištenja.

stepfactor.hr zadržava diskrecijsko pravo da samo ocijeni je li došlo do povrede obveza od strane korisnika. stepfactor.hr zadržava pravo deaktivacije korisničkog računa u slučaju neprimjerenih komentara, provokacija i sl. a bilo kakav sadržaj koji nije u skladu s uvjetima korištenja biti će odmah uklonjen ili promijenjen bez posebne najave ili obrazloženja.

stepfactor.hr nije odgovoran za bilo kakav eventualni gubitak ili štetu nastalu iz razloga što se korisnik oslonio na informacije dobivene na ovom internet portalu.

stepfactor.hr sadrži linkove prema drugim internet stranicama i ne smatra se odgovornim za sadržaj na tim stranicama. stepfactor.hr nije odgovoran za sadržaj stranica oglašivača na portalu te ni za kakvu štetu nastalu reklamiranjem na stepfactor.hr.

U slučaju da korisnik pristupiti internet stranicama trećih strana, čini to isključivo i samo na vlastitu odgovornost, što podrazumijeva isključenje odgovornosti stepfactor.hr.

Ograničenje odgovornosti

Korisnik je suglasan da je korištenje internet portala  stepfactor.hr isključivo na njegovu vlastitu odgovornost. stepfactor.hr, kao niti jedna treća osoba povezana sa njome, ne jamče ni na koji način da upotreba ove internet stranice neće biti prekinuta ili da će biti bez poteškoća u radu. Korisnik je suglasan s time da pristup ovom internet portalu ponekad može biti u prekidu, privremeno nedostupan ili isključen zbog rutinskog održavanja stranice tako i iz drugih razloga za koje nije odgovoran vlasnik ove stranice.

Krajnji korisnik je upoznat i suglasan s činjenicom da pri korištenju internetskom mrežom ponekad može doći do tehničkih problema pri funkcioniranju  navedene, a s time i do privremenog prekida usluga. Takvi i slični događaji su izvan naše kontrole pa iz toga razloga stepfactor.hr ne može biti odgovoran za bilo kakav gubitak podataka ili kakav drugi događaj do kojeg može doći za vrijeme korištenja i pružanja usluga. stepfactor.hr ni u kojem slučaju neće biti odgovoran za bilo kakvu štetu koja može nastati kao posljedica korištenja ili nemogućnosti korištenja ovim internet portalom. Korisnik potvrđuje da se ovo odnosi na cjelokupan sadržaj internet portala.

Ova izjava o odgovornosti se odnosi na sve  eventualno nastale štete ili moguće ozljede uzrokovane bilo kakvom greškom, brisanjem,lošim osobinama, prekidom, izuzećem, računalnim virusom, kvarom, kašnjenjem u radu ili prijenosu, prekidom u komunikacijskoj liniji, krađom, raskidom ugovora, uništenjem ili neovlaštenim pristupom, promjenama ili zlouporabom zapisa, neprikladnim ponašanjem, nemarom ili bilo kakvom drugom radnjom.

Registrirani korisnici

Korisnici prilikom registracije moraju unijeti istinite podatke te odabrati korisničko ime i tajnu lozinku.

stepfactor.hr ne odgovara za sadržaje objavljene od strane korisnika, već za sadržaj odgovaraju prvenstveno korisnici koji taj sadržaj objave. Korisnik se izričito obvezuje da neće na internet stranicama stepfactor.hr postavljati, objavljivati ili na bilo koji drugi način činiti dostupnima bilo kakav materijal koji podliježe autorskom pravu, žigu ili drugim pravima, bez izričitog odobrenja nositelja tih prava  te je kao takav isključivo odgovoran za eventualnu štetu nastalu kršenjem ove svoje obveze.

Do saznanja je li neki od materijala na internetskoj stranici zaštićen nekim od prava, korisnik mora doći samostalno, pa stoga stepfactor.hr nije u obvezi takve informacije iznositi ili objaviti. Postavljanjem materijala od strane korisnika bilo kojeg sadržaja na bilo koji dio internet portala stepfactor.hr, korisnik jamči da je nositelj prava na tim materijalima, te je dao stepfactor.hr pravno valjano, besplatno, neograničeno pravo / licencu na korištenje, reprodukciju, modificiranje, prilagođavanje, objavljivanje, prevođenje i distribuciju takvog materijala.

Korisnik je suglasan da su sve opcije međusobnog komuniciranja javnog karaktera i nemaju status povjerljivih informacija pa stoga stepfactor.hr može nadzirati sadržaj komunikacije korisnika bez njihovog znanja i posebnog odobrenja. Pošto stepfactor.hr obavezno ne kontrolira ili autorizira sadržaj poruka ili informacija koje se mogu naći na ovim internet stranicama, stepfactor.hr nije odgovoran kako za radnje koje korisnik poduzima u bilo kojem djelu ovog internet portala, tako i za sadržaj koji bi korisnik mogao postaviti na istima.

Portal stepfactor.hr zadržava pravo objave informacija u slučaju tužbe ili zakonskih akcija podignutih zbog korisničkih sadržaja.

Registrirani korisnici obvezuju se da neće:
- koristiti komunikacijske servise za piramidalne sheme, lančana pisma, junk mail, spam ili bilo koji drugi oblik višestrukog slanja komercijalnog ili drugog sadržaja
- maltretirati, ugrožavati, vrijeđati, prijetiti, obmanjivati ili na bilo koji način povređivati prava drugih korisnika naših i tuđih komunikacijskih servisa
- objavljivati i distribuirati nedoličan, vulgaran, nepristojan ili nezakonit sadržaj
- uploadati ili širiti sadržaje zaštićene autorskim pravima
- uploadati datoteke koje sadržavaju viruse, crve, trojane ili bilo kakav software koji nanosi štetu
- lažno se predstavljati u svrhu prijevare ili obmane drugog korisnika
- kreirati višestruke profile
- sugerirati na bilo koji službenu povezanost sa portalom stepfactor.hr
- kršiti bilo koji važeći zakon

Objavljivanjem komentara, poruka ili drugih informacija na internetskom stranicama stepfactor.hr, smatra se da korisnik daje stepfactor.hr pravo korištenja tih komentara, poruka ili informacija u svrhu promocije, oglašavanja, istraživanja tržišta ili bilo koju dozvoljenu namjenu. Korisnik izričito izjavljuje da neće smatrati odgovornim stepfactor.hr, njegove podružnice, vlasnika, zaposlenike i agente za naknadu eventualne štete i troškova, uključujući i troškove pravnog zastupanja, a koji bi mogli nastati korištenjem ovih internet stranica od strane krajnjeg korisnika.

Uredništvo portala može bez prethodne najave i objašnjenja obrisati komentare za koje smatra da su zlonamjerni, irelevantni za sadržaj ili predstavljaju tzv. "hejtanje" (negativni i zlobni komentari).

stepfactor.hr  može u svako doba raskinuti poslovni odnos s bilo kojim svojim korisnikom te mu ukinuti lozinke/zaporke ili korisničke račune. U tom slučaju ne prestaju vrijediti uvjeti koji se odnose na odgovornost i obveze korisnika. stepfactor.hr o ukidanju korisničkog računa nije dužan obavijestiti korisnika.

Prikupljanje osobnih podataka

Portal može prikupljati određene podatke o posjetu korisnika, kao što je ime davatelja Internet usluga i IP adresa (Internet Protocol) preko koje korisnik pristupa na internet, datum i vrijeme, tj. kad korisnik pristupa na web stranicu i internet adresu web stranice odakle je korisnik izravno došao na portal. Ovi podaci se koriste za poboljšanje i administraciju same web stranice, analiziranje trendova i podataka.

Upotreba osobnih podataka

Osobni podaci prikupljeni na ovim web stranicama biti će korišteni za funkcioniranje same web stranice i za provedbu usluga ili transakcija koje je korisnik tražio ili dozvolio. U te svrhe možemo koristiti osobne podatke kako bi korisniku mogli ponuditi učinkovitije usluge ili da poboljšamo web stranicu kako bi postala jednostavnija za upotrebu tako da se ukloni potreba po mnogobrojnim unosom istih podataka.

Korisnikove osobne podatke možemo koristiti da mu nudimo važne informacije o uslugama koje koristi, uključujući kritična ažuriranja i obavijesti. Osim toga možemo korisnicima njihovom dozvolom slati informacije o drugim uslugama.

Ako se korisnici prijave ili pristanu na primanje promotivnih e-mailova, web stranica može koristiti prilagođene linkove ili slične tehnologije kako bi pratili e-mail linkove koje odabirete. Na taj način možemo prikupljene informacije povezati sa korisnikovim osobnim podacima, da bi mu mogli nuditi još više fokusiranu e-mail komunikacije ili informacije o kupnji. U svakoj e-mail poruci koju pošaljemo korisniku je link koji omogućuje prekid slanja te vrste poruka na e-mail adresu korisnika.

Kontrola osobnih podataka

Ako nije drugačije navedeno, osobni podaci dobiveni od strane korisnika na portalu bez njegove dozvole neće biti dani na uvid bilo kojoj drugoj fizičkoj ili pravnoj osobi.
Web stranica može povremeno slati e-mail poruke u kojima korisnike obavještava o tehničkim ili sigurnosnim problemima koji su povezani sa uslugama/proizvodima koje je tražio ili sa potvrdom tražene usluge. Za neke usluge uspostava kontakata s korisnicima je najvažniji dio usluge. Slanje te vrste obavijesti korisnici ne mogu spriječiti, jer smo mišljenja da su najvažniji dio usluge koju su odabrali.

stepfactor.hr koristi kolačiće

Kolačići su male teksutalne datoteke koje se pohranjuju na Vaše računalo. Korištenjem stepfactor.hr pristajete na uporabu kolačića.

Na stepfactor.hr koristimo trajni kolačić kojega generira Google Analytics i Google Adsense putem analytics.js skripte (Universal Analytics). U svrhu praćenja statistika posjeta, na Vaše računalo se pohranjuje kolačić imena _ga koji generira i na Vaše računalo pohranjuje nasumičan broj kako bismo anonimno mogli razlikovati Vas od ostalih pojetitelja naših stranica. Ovaj kolačić također koristi i značajke oglašavanja Google Analyticsa, a pomoću njega su nam omogućene značajke kao što su ponovni marketing (eng. remarketing – posluživanje oglasa na temelju prethodnih posjeta našoj web-lokaciji), demografsko izvješćivanje i izvješćivanje o interesima Google Analyticsa, integracija platforme DoubleClick te izvješćivanje o pojavljivanjima na Google prikazivačkoj mreži. U tu svrhu se na vaše računalo pohranjuje i privremeni kolačić _gat. Više o tome kako Google upotrebljava kolačiće u oglašavanju pročitajte ovdje! Za isključivanje značajki ovih kolačića i upravljanje njihovim postavkama, posjetite postavke oglasa ili instalirajte u Vaš web preglednik add-on koji se nalazi ovdje!

Na Vaše računalo će se također spremiti i trajni kolačić o tome da Vam se obavijest o kolačićima ne pojavljuje na vrhu naših web stranica svaki puta kada nasposjetite, tj. jednom kada kliknete “OK!“, obavijest o kolačićima Vam se više neće prikazivati.

Vaša privatnost nije narušena i nikakvi osobni podaci nam putem ovih kolačića nisu dostupni.

Prilikom slanja poruke putem kontakt forme koja se nalazi na našem websiteu, poslat ćete nam Vaše ime i e-mail adresu. Ove informacije nam služe samo kako bismo mogli odgovoriti na Vaš upit i neće biti korištene za nikakav razlog osim toga. Također, šaljete nam i Vašu IP adresu koja služi za zaštitu od zloupotrebe kontakt forme.

Korištenje značajke oglašavanja u Google Analyticsu

Značajke oglašavanja u Google Analyticsu omogućene na našoj stranici koriste se za oglase koje možete vidjeti na stranici i obuhvaćaju:

  • remarketing u Google Analyticsu
  • izvješćivanje o pojavljivanjima na Google prikazivačkoj mreži
  • demografsko izvješćivanje i izvješćivanje o interesima Google Analyticsa
  • integrirane usluge za koje je potreban Google Analytics za prikupljanje podataka putem oglašavačkih kolačića i anonimnih identifikatora

Posjetitelji web-lokacije koji ne žele da se njihovi podaci upotrebljavaju u Google Analyticsu mogu instalirati programski dodatak preglednika za isključivanje Google Analyticsa.< Taj dodatak šalje naredbu u JavaScript kôd usluge Google Analytics (ga.js, analytics.js i dc.js) na web-lokacijama da je upotreba podataka u usluzi Google Analytics zabranjena. Upotrebom programskog dodatka za isključivanje Google Analyticsa vlasnici web-lokacija mogu nastaviti s primjenom drugih alata za mjerenje analitike web-lokacija.

Za upute kako isključiti korištenje podataka u Google Analytics posketite stranicu s uputama na adresi
http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Da biste isključili Analytics za web, posjetite stranicu za isključivanje Google Analyticsa i instalirajte programski dodatak za svoj preglednik. Više informacija o instaliranju i deinstaliranju programskih dodataka potražite u resursima pomoći koji se odnose na vaš preglednik.

Ažuriranje preglednika ili operativnog sustava može utjecati na funkcioniranje dodatka za isključivanje. Ovdje saznajte više o upravljanju programskim dodacima za Chrome. Ako ne upotrebljavate preglednik Chrome, izravno kod proizvođača svog preglednika provjerite funkcioniraju li dodaci na verziji preglednika koju upotrebljavate.

Najnovije verzije preglednika Internet Explorer ponekad učitavaju dodatke za isključivanje usluge Google Analytics nakon slanja podataka na uslugu Google Analytics. Ako upotrebljavate preglednik Internet Explorer, dodatak postavlja kolačiće na vaše računalo. Zahvaljujući tim kolačićima svi se prikupljeni podaci odmah brišu s poslužitelja za prikupljanje podataka. Kolačići treće strane moraju biti omogućeni na pregledniku Internet Explorer. Ako izbrišete kolačiće, dodatak ubrzo ponovno postavlja te kolačiće da bi dodatak preglednika za Google Analytics ostao potpuno funkcionalan.

Programski dodatak preglednika za isključivanje Google Analyticsa ne onemogućuje slanje podataka na samu web-lokaciju ni druge načine slanja podataka drugim uslugama za web-analitiku.

Uz Google kolačiće koristimo i ove kolačiće:

Session Cookies:

exp_visitors_screen_size - rezolucija ekrana na kojem posjetitelj pregledava web stranicu

exp_sessionid - jedinstveni broj session-a

exp_last_page_visited - zadnja posjećena stranica

exp_two_pages_ago - zadnje dvije posjećene stranica

exp_three_pages_ago - zadnje tri posjećene stranica

exp_four_pages_ago - zadnje četiri posjećene stranica

exp_five_pages_ago - zadnjih pet posjećenih stranica

First party Cookies:

exp_last_visit - datum zadnje posjete web stranici (permanent)

exp_tracker - zadnjih 5 stranica koje je logirani korisnik posjetio (samo registrirani i prijavljeni korisnici) (permanent)

exp_last_activity - datum zadnje aktivnosti na web stranici (samo registrirani i prijavljeni korisnici) (permanent)

exp_userhash - kriptiranje lozinke (samo registrirani i prijavljeni korisnici) (permanent)

exp_anon - ako je korisnik u postavkama profila označio anonimnost (samo registrirani i prijavljeni korisnici) (permanent)

exp_expiration - ako je korisnik pri prijavi označio checkbox "Zapmti me" (samo registrirani i prijavljeni korisnici) (1 godina)

exp_cart_encrypted - kriptiranje podataka o korisniku i sadržaju košarice (samo registrirani i prijavljeni korisnici) (session lenght)