Step Factor. Tvoj korak. Tvoj faktor.

Zdrava hrana

Hraniti se zdravo nije lako. Iz četiri najveće skupine živežnih namirnica potrebno je izabrati raznolike, koji tebi odgovaraju kako okusom tako i cijenom. Potraži zato u našim savjetima, testovima, trendovima i novostima prijedloge koji će ti pomoći da se hraniš zdravo i izabereš one namirnice koje čuvaju tvoju zdravlje. Novosti, savjeti i trendovi u 2018.

©Step Factor/www.stepfactor.hr #334

Bademi pobjeđuju stres. Prirodni istjerivači stresa svakako su namirnice koje nisu preskupe i uglavnom ukusne, kao naprimjer; bademi, kokos i jabuke, te mliječni proizvodi mlijeka, jogurta i svježeg sira.

Moć cvjetnog praha

©Step Factor/www.stepfactor.hr #328

Moć cvjetnog praha. Svako peludno zrno je vrlo sitno, ali sadrži sve neophodne tvari.

Kako odabrati med?

©Step Factor/www.stepfactor.hr #327

Kako odabrati med?. Kako odabrati med? S obzirom na vrste meda, izdvojiti ćemo neke od najuobičajenijih, ovisno o nektaru, točnije cvijetu biljke iz kojeg je med prikupljen odnosno dobiven.

Moj med(o)

©Step Factor/www.stepfactor.hr #325

Moj med(o). Med je tekućina slatkog okusa i u pravilu guste teksture i ne postoji način kako ga dobiti osim isključivo kao izvorni pčelinji proizvod.

A za Amarant

©Step Factor/www.stepfactor.hr #324

A za Amarant. Amarant se ubraja u jednu od najstarijih, ali i najzdravijih žitarica, čije podrijetlo seže u Srednju i Južnu Ameriku, kao iskonska hrana Asteka i Inka, za koju su vjerovali da ima blagodati neophodne za život i neprocjenjive, čak svete moći.

Zdravlje u jabuci: Pektini

©Step Factor/www.stepfactor.hr #321

Zdravlje u jabuci: Pektini. Pored limuna najpoznatije voće s velikim udjelom pektina je jabuka.

As iz rukava: Vitamin C

©Step Factor/www.stepfactor.hr #320

As iz rukava: Vitamin C. Preventivan borac protiv mnogobrojnih oboljenja i najzastupljeniji pripadnik svježeg voća i povrća zove se vitamin C.

Zrno po zrno zdravlje

©Step Factor/www.stepfactor.hr #319

Zrno po zrno zdravlje. Žitarice kao jedne od najstarijih kultura, sadrže vrijedne hranjive sastojke potrebne za očuvanje zdravlja.

Snaga morskog bilja

©Step Factor/www.stepfactor.hr #318

Snaga morskog bilja. Morske alge jednostavnog naziva, ali vrlo vrijednih sastojaka kao da pozivaju na kušanje i krajnje je vrijeme da ih uvrstimo na svoje zdrave jelovnike.

Jod za ruku

©Step Factor/www.stepfactor.hr #317

Jod za ruku. Biljke iz mora imaju veliku snagu neprestanog darivanja i obogaćivanja našeg zdravlja, najbogatiji su izvor minerala, mireralnih soli organskog podrijetla, a narčito joda.

Alternativa za žvakanje

©Step Factor/www.stepfactor.hr #314

Alternativa za žvakanje. Ponekada nam se čini da se niti ne sjećamo što smo zapravo tijekom obroka, a kamoli tijekom dana ili tjedna sve pojeli.

Vodič kroz voćni doručak

©Poznyakov/www.shutterstock.com #313

Vodič kroz voćni doručak. Preporuka je jesti voće ujutro, dakle ono voće koje odaberete koje vam jede, jesti ga polagano i u količinama koje vam odgovaraju.

Klice za zdravlje

©Step Factor/www.stepfactor.hr #312

Klice za zdravlje. Proklijale sjemenke, mahunarke i žitarice osnova su što se tiče prehrambenih vrijednosti, doslovno tako malene svojom veličinom stvaraju energiju potrebnu za život.

Zelena detoksikacija

©Step Factor/www.stepfactor.hr #311

Zelena detoksikacija. Već kada na prvi pogled pomislimo na zeleno, zelenu boju ili zelenu travu osjećamo svježinu i miris prirode.

Zdrava hrana: Limun

©Step Factor/www.stepfactor.hr #310

Zdrava hrana: Limun. Još od doba starih Rimljana dragocjeni se limun pojavljuje u obliku osvježavajućeg napitka te kao stalni gost u kuhinji.

Nahranite svoje zube

©Halay Alex/www.shutterstock.com #140

Nahranite svoje zube. Ključ koji otvara vrata do zdravih i lijepih zubiju je svakako i kvalitetna prehrana, obogaćena mineralima i vitaminima kojima se naši divni zubići hrane. Step Factor otkriva prave slastice za tvoj sexy osmjeh.

Zdravlje. Zdravlje je nešto najvažnije što imaš. Bez njega ti malo vrijedi sve ostalo što imaš. Njeguj svoje zdravlje, čuvaj ga, unaprijedi i poboljšaj. Živi zdravo i budi sretna uz naše savjete, trendove i novosti.
Dijeta. Dijeta je izuzetno raširena i česti predmet razgovora u svakodnevom životu te je možemo opisati kao posebnu i prilagođenu vrstu prehrane. Dijetu smatramo isto tako kratkotrajnom promjenom u prehrani i smanjenje količine u unosu namirnica u organizam a sve s ciljem redukcije tjelesne težine, mršavljenja i na kraju ljepšeg izgleda i poboljšanja zdravstvenog stanja. Uz to što je za većinu nas dijeta isto što i mršavljenje te redukcija tjelesne težine, dijetu ili posebni i prilagođeni režim prehrane provodi se i onda kada ne želimo samo smršavjeti. Što, kada, zašto, koliko i kako dijeta utječe na tvoj organizam, što tijekom dijete smiješ jesti i piti, potraži u našim savjetima, novostima, trendovima, uputstvima i dijetnim programima.
Fitness. Preduvjet da budeš fit je da redovito vježbaš. Baviš se fitness-om. Potraži u našim savjetima, novostima, trendovima i programima svoju motivaciju te budi i ti zdrava i fit. Fitness smatramo potrebom a ne gnjavažom jer biti fit znači da si postigla psihičku i fizičku ravnotežu i da si zdrava.
Zdrava hrana. Hraniti se zdravo nije lako. Iz četiri najveće skupine živežnih namirnica potrebno je izabrati raznolike, koji tebi odgovaraju kako okusom tako i cijenom. Potraži zato u našim savjetima, testovima, trendovima i novostima prijedloge koji će ti pomoći da se hraniš zdravo i izabereš one namirnice koje čuvaju tvoju zdravlje.
Zdravo piće. Tvoje tijelo je velikim dijelom samo voda koju svakodnevno trebaš nadoknaditi pomoću raznih napitaka. Koji su to napici, koji napici su zdravi, u kojoj količini ih trebaš piti te kako se pripremaju potraži u našim savjetima, novostima, trendovima i receptima za zdravo piće.
Prirodna ljekarna. Zdravlje je nešto najvrijednije što imaš. Ipak ne dolazi samo od sebe i ponekad trebamo nešto za njega i učiniti. Priroda nam je dala sve što trebamo kako bi si mogli, a kada nastupe zdravstvene potećkoće, pomoći s onim što u njoj nađemo. Priroda je puna lijekova koji nam mogu pomoći. Koji su to, kako ih prepoznati te kako, kada i za koje poteškoće koji lijek iz prirode uzeti, potraži u našim savjetima, trendovima, testovima i novostima.
Zdravstvene poteškoće. S vremena na vrijeme svi osjetimo poneku poteškoću i patimo od nje. Kako si možeš pomoći, što su drugi učinili i što kažu potraži u našim savjetima za zdravstvene poteškoće.
Spavanje i odmor. Spavanje i odmor su osnovne čovjekove potrebe a sve kako bi ostao psihički i fizički zdrav. Bez kvalitetnog sna i odmora nećeš se ni ti osjećati dobro. Potraži zato u savjetima i trendovima nove ideje za svoj bolji san i odmor.
Članovi zajednice (1411 članova): Mala Pri, ivana.pu, ivana.mi, mara206@, jdebelic, renatama, drazena@, natasail, patricij, Melani R, zidic.ir, Malineik, loreta.k, mihaela., danijel., Slobodan, marina.v, vcrnic11, danijela, ana.rend, goca2809, dora.mit, markoraj, miroslav, ivolar@a,
Step Factor

Step Factor

Sve ono što si oduvijek željela!

Sve ono što si ikada vidjela i sve ono što ti je ikada prošlo kroz uho. Svako tvoje sjećanje i sve ono o čemu si ikada sanjala. Svi tvoji snovi koje si ikada imala i koje još uvijek imaš te mjesta koja si ikada posjetila i gdje se najljepše osjećaš. Sve tvoje uspomene na ljude i događaje, tvoje lude i nezaboravne priče. Svaka tvoja misao koju si ikada imala i svaki plan koji se nalazi skriven duboko u tebi. Sve tvoje ljubavi. Tvoje bivše, sadašnje i buduće veze. Sve tvoje plišane igračke s kojima si se mazila kada si bila mala i one u kojima sada tražiš utjehu kada ti je teško. Svaka osoba koja je tu za tebe, da podijeli s tobom tvoj uspjeh i sreću. Svi zvukovi koje si ikada čula i slike koje si ikada vidjela. Sve tvoje trend frizure i lude boje za kosu koje si isprobala i svaki izraz lica na tvoju sliku u ogledalu. Svaki tvoj Make Up pokušaj u isprobavanju novih kozmetičkih proizvoda. Modne revije u odjeći mame i tate koje si ispred njih imale kako bi isprobala najnovije modne trendove. Tvoje posjete bolesnoj baki i tvoja spoznaja koliko je zdravlje važno. Tvoj ludi Party i tvoje prvo spavanje izvan svog kreveta kod prijateljice na trosjedu u dnevnom boravku. Sva tvoja beskrajno daleka putovanja i lutanja kada si bila izgubljenja. Sve ono što u svom srcu nosiš čini te jedinstvenom i neponovljivom. To je sve ono što si ti.

Step Factor želi te učiniti još snažnijom. Ti moraš napraviti korak. Donijeti odluku i napraviti jednostavno samo tvoj korak. Dali će tvoj korak biti uspješan ovisi o puno faktora. Jedan od faktora za tvoj bolji i ljepši korak kroz život daje ti Step Factor sa puno novih ideja, trikova, slika i informacija koji će sigurno ostaviti utjecaj na tebe. Tebe onakvu kakva jesi.

Jedna, neponovljiva, jedinstvena i najljepša.

by Alica